I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, December 14, 2010

conference!

assalamualaikum! hahaha..tajuk macam gempak tak?? korg mesti ingat ni conference pasal politik ke tah ape2 lagi kan? takde la! dusta itu semua! ni conference kat ym saje...antara cik aied.. cik shanur dan cik sherry... opss..cik shep...cik ain tak dapat join sebab ym dia mengong... act ktorg discus pasal nak kuar esok..mau pergi jusco tebrau city... tapi discus gaya macam nak pergi vacation jauh2 jer kan...haha... da bape bulan tak jumpa dorg ni...dulu2 kalau kumpul 4org mesti gelak non-stop...cuma tak guling2 je...huhu.... ni sebahagian dialog:

Topik: Shep nak msg liyana sebab nak tumpang liyana gi rumah shanur esok:

Shep Shepard: Nak msg die ckp ape wei? Aku da lame tak bertemu dgn beliau.

Shep Shepard: Malu I~

aied_aieda: gediiikkk

aied_aieda: ckp jela

aied_aieda: kau krgn spm dpt A kan?

aied_aieda: haha

Shep Shepard: Aku dah lame tak membuat karangan BM.

Shep Shepard: T_________T

aied_aieda: karangan bi?

Shep Shepard: Nanti die igt aku merepek?

aied_aieda: kau ckp la...:liyana sayang..ini sharifah...kenal tak? ala..yg dulu2 kte main korek2 pasir same2 tu...esok sy dtg rumah awk boleh tak...nanti saya tumpang awak utk pergi ke rumah shanur dan kita pergi je jj bersama2:

aied_aieda: hah

aied_aieda: macam tu

aied_aieda: haih..nak cikgu bm jugak buatkan... =__~

Shep Shepard: Aku copy ayat kau 100%

shanurscorpio: nti yana gelak mcm kuda doe

shanurscorpio: ahhaa

aied_aieda: hahahahahaahahahahhaaha

Shep Shepard: Kalau die tak mengaku aku kwn die, aku pukul kau sampai berdarah-darah.

Shep Shepard: Darah tu terpercik kat dinding.

aied_aieda: fuyyooo...hebat imaginasi encik sharifah

aied_aieda: haha

Shep Shepard: Eh mestilah.

haha...boleh gila layan dorg ni! esok tak tau macam mana...mau pecah jusco tu dgn gelagat ktorg...heheh... k la...tu saje... bye~ goodnite....

p/s: doakan pemandu amatur ni selamat memandu ke destinasi esok ye...

1 comment:

Liyana said...

malangnya aku tade untuk sertai kemeriahan korang. tapi smlm memang suara kte jek kat Secret Recipe tu =_=