I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, December 15, 2010

Siapa Tahu Ada Apa Dengan Malaysia dan Vietnam Hari ini??

Assalamualaikum...
okay..cik aied ada teka teki ni!
SIAPA TAHU HARI NI ADA APA YANG BEST ANTARA MALAYSIA DAN VIETNAM??
cepat! cepat! siapa tahu angkat kening!!
hari ni semi-final AFF Suzuki Cup lahh...
Malaysia vs Vietnam
dekat Stadium Nasional Bukit Jalil...
woott..woottt..seronoknya kalau dapat pergi..tapi apakan daya... iskk33...
sape tak tau memang tak patut lah korg! hihihi
mintak2 la malam ni ada live kat tv1... sebab kt rumah cik aied tade astro...
okay...
ni pesanan daripada peminat bola sepak malaysia:
1. main betul2! jgn tamak bwk bola tuh... ingat! ni main 1 team..bukan sorg2!
2. keeper! sama ada sharbinee or khairul fahmi...fokus2! jgn bagi bola msok dlm gol kita!
3. barisan pertahanan! korg mesti hebat dan kental dan mental! eh salah salah..mental tader..hihi
4. striker! korg mesti ganas mcm harimau! rempuh jer benteng vietnam! hahahahaha...
5.kalau boleh cari gol sebanyak mungkin n jgn bagi bolos walaupun satu! sbb ni kte main kat tempat sendiri...


dah tu je!

p/s: ceh...bg nasihat gaya macam la cik aied ni lagenda bola sepak kebangsaan! ape2 pun....

GOOD LUCK HARIMAU MALAYA

4 comments:

cikuwada said...

aku taw.jgn lupe tngok taw aied :D
aku peminat bola sepak juga..
dulu tegar, skrg tidak :D

cik aied said...

hihi...yay! giv me five adah! ;)

A.D.A.M. said...

Tudiaaaa. Haha. Smgt.

cik aied said...

A.D.A.M: mestilah...lagi2 dah mng...kalau kalah krg sket semangat..hihi