I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, January 13, 2011

You all Jumpa KFCM? Ingat I jeles ke?? :p

Assalamualaikum!
Hye semua!
dah berapa hari Cik Aied tak update blog ni... tiba-tiba ketandusan idea lah pulak... tambah-tambah lagi minggu ni agak sibuk sikit dengan pembentangan subjek Kaedah Pengajaran BM SR. Partner bersama Cik Wahida Salleh.. mengkaji Teori Huraian Bahasa. Separuh gila kaji teori-teori ni... Alhamdulillah pagi tadi dah selamat membentang...walaupun ada kekurangan tetapi Cik Aied tetap berpuas hati :)

Ok..mukaddimah sudah tamat..masuk kepada isi pertama... isi pertama adalah berkaitan dengan tajuk entry.. erm..semalam kawan-kawan Cik Aied iaitu Cik Aai dan Cik Ella telah secara tidak sengaja telah terserempak dengan KFCM, Norshahrul Idlan Talaha dan Sharbinee Alawee di airport. Sakan dorang amek gambar! lepas balik tu tak sabar-sabar nak cerita dengan semua orang...tak gitu Cik Aai?? hihihi...

Masa Cik Aai cerita tu Cik Aied cool saja...tak jeles pun..kalau dulu masa Cik Aied muda sikit dari sekarang ni..mesti Cik Aied jeles kalau ada sesiapa yang jumpa footballer... tapi sekarang tak tau la kenapa...macam ok ok je...rasanya minat terhadap bola sepak still maintain...tak pernah berkurang dari dulu... agak-agak korang kenapa ek Cik Aied tak jeles macam dulu? huhu

Ok..beralih kepada isi kedua... tadi ada pilihan raya peringkat kampus di IPG-KPI ni...jadi..sebagai seorang pelajar yang berhemah dan berkhemah...Cik Aied dan kawan-kawan pun menjalankan tanggungjawab untuk mengundi...ada sorang kawan Cik Aied ni lagi best...dia siap main lat tali lat lagi nak pangkah siapa...haha..
nak tgk serba sedikit suasana pusat pengundian pagi tadi?? meh tengok sini Cikgu06

Isi ketiga... 28 Januari ni Cik Aied akan pulang ke Johor Bahru tercinta dan tersayang! dapat cuti seminggu sempena Tahun Baru Cina! woahh...heaven!! hihi...

lagi apa yang best ek? tu je la kot untuk beberapa hari ni...

p/s: nak tengok cerita Ngangkung la malam ni...( ketinggalan zaman sikit).. dan nak sedut cerita Cuti-cuti Cinta dekat Cik Mira malam ni... :)











2 comments:

Katak Merah Blogger (wan) said...

weh nak cerita cuti2 cinta eah

cik aied said...

haha...mintak la cik mira a.k.a putri cahaya..huhu