I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, March 20, 2011

Pengalaman Berasaskan Sekolah

Assalamualaikum!
hye...dah lama Cik Aied tak update blog..
bukan apeeerr...rasa malas bertingkat-tingkat la..
ditambah pula dengan assignment yang berduyun-duyun...
erm..mulai esok sampailah jumaat ni Cik Aied akan berada di SK Taman Damai Jaya, Skudai, Johor Bahru..
kepada peminat-peminat yang nak autograf boleh tunggu dekat depan pondok guard oke!
hahaha...confirm Cik Aied dah meroyan sekarang ni!
ok..ok..ok...berbalik pada tajuk di atas...sebenarnya tujuan Cik Aied ke sekolah tersebut adalah untuk menjalani PBS atau nama panjangnya seperti tajuk entry...(gila malas nak taip semula..haha)
sekolah ni sekolah lama Cik Aied..
meh tgk lencana sekolah..


ni lah dia lencana sekolah yang akan Cik Aied pergi esok..
tapi pergi sekolah ni bukan boleh enjoy2 jer..ada tugasan yang kena buat.. berkaitan tajuk Perkembangan Kanak-kanak...
jadi Cik Aied kenalah buat eksperimen terhadap beberapa orang murid sekolah tu..
baru 10 minit tadi Cik Aied ym dengan Cik Nana Nazira ...
dia buat PBS dekat Kedah..kan Kedah start sekolah hari Ahad...so dia dah melalui PBS dulu daripada Cik Aied dan kawan-kawan Kelas 06 yang lain...
dia kata dia kena jadi hakim pertandingan mewarna...kena baca sajak..kena jadi mc...
peh..peh..peh...seram pulak Cik Aied...huhu

ape2 pun doakan Cik Aied dapat menjalani PBS tanpa sebarang masalah ye..
dup dap dup dap...seram ada..excited pun ada...
maklumlah first time PBS kan...huhu...

P/S : kepada kawan-kawan PISMP Semester 1 IPG terutama sekali kawan2 Kelas 06... good luck utk PBS ni ye :) 




4 comments:

Cikgu Fikri said...

ahhhahahahahahahahahaahahahahaha..
serius aku tgh tergelak2 bcer entry ko..
gler btol nana kna bacer sajak?
ahhahahahahahah

NANA NAZIRA.. said...

hahahahaha.. cepat gler ko post cte tntg aku.. hihihi..

NANA NAZIRA.. said...

gud luck dear.. jgn lpe story2 tau..

cik aied said...

fikri : betul la..tak cye tnye nana..
nana: tq..sok aku cte k..hehe..takutt