I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, April 8, 2011

Pre-Birthday!!

assalamualaikum!
selamat malam semua!
selamat hari Jumaat!
hehe
hari ni Cik Aied nak cerita pasal sambutan pra hari lahir Cik Aied...hehe
bukan Cik Aied sorang je..tapi kawan-kawan 1.06 yang sambut hari lahir bulan April jugak...
untuk Cik Aied dan Cik Nana kira pra hari lahir la sebab birthday tak lepas lagi...
untuk Encik Mu'az dan Cik Wani bukan pra la... sebab dah lepas..basi mungkin...hahaha :p
ok..
macam yang korang semua dah tahu kan..
isnin lepas Cik Aied dan kawan-kawan kesayangan pergi ke Cameron Highlands...
nak dijadikan cerita..
malam pertama dekat Cameron tu kami buat la perbincangan dalam kumpulan tentang buletin Sinar yang akan kami terbitkan...
then dekat-dekat pukul 12 malam macam tu la..
lecturer pun nak balik tidur...
jadi en.najib (pengarah program) memberi briefing untuk aktiviti hari esok...
tiba-tiba....
jeng...
jeng...
jeng...
lampu ditutup oleh Kak Lilyatun...opss..opsss... maksudnya en.naili...haha
dalam hati Cik Aied...
"apsal pulak si naili ni tutup lampu tiba-tiba?? gilesss ker hape.."
dan secara tiba-tiba lagi...
fadzli dan lokman (kalau tak silap) 
tak nampak la..sebab gelap...hehe
dorg masuk ikut pintu depan bawak kek...
dan Cik Aied masih tertanya-tanya..
dalam hati "birthday siapa ni?? maybe birthday lecturer kot...dorg nak buat suprise untuk lecturer...tp kenapa aku tak tau langsung ek??"
ok...
dah penat tertanya-tanya...
lampu pun dibuka...
rupa-rupanya suprise tadi untuk kami-kami-kami yang lahir pada bulan April...
wahhh..sumpah terkejut dan terharu!
so kami-kami-kami (Cik Aied, Encik Mu'az, Cik Wani) pun dijemput untuk memotong kek...
Cik Nana pun birthday bulan April jugak...tapi dia tak dapat join malam tu... :(
serius happy macam nak golek-golek je masa tu...



ok cukup! hehe
bye~

p/s : PISMP 1.06... i love you guys sooo much! 

6 comments:

MiSzy DiaN said...

wahhh clebrate birthday yaa..
happy birthday kpd mereka yg berkenaan..
eehh kirim slam kt cikgu fiq yaa. :)

cik aied said...

miszy dian : hehe..insyaAllah :)

Cikgu Fikri said...

untunglah..................
sambut besday kat cameron..
kita ni sambut besday kat kelas jerk...

wah..miszy dian pown ader...

cik aied said...

fikri : haha..mmg untung pun..haha

NANA NAZIRA.. said...

kite x ada.. :(

Mohamadazhan hjDesa said...

salam

selamat hari tua cik aied =)