I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, December 26, 2012

Rawang Burger Bakar (Bandar Baru Uda, JB)

assalamualaikum
hari ni nak story pasal Rawang Burger Bakar..
dah 2 kali aku makan burger bakar di Rawang Burger Bakar ni
kali pertama makan di cawangan Wangsa Maju dengan housemates ku yg comel-comel belaka..hewhew
memang puas hati..sedap sgt!
masa tu dekat JB belum sampai lagi fenomena burger bakar ni..
beberapa bulan lepas tu fenomena burger bakar ni pun sampai ke JB..
gigih pergi try makan..
ada 2 tempat burger bakar kat JB yang aku dah try..
tapi tak boleh lawan kesedapan Rawang Burger Bakar ni..

tiba-tiba hari tu sedang sibuk bercatwalk di fb, ternampaklah pula page cawangan Rawang Burger Bakar di Bandar Baru Uda..
terus semangat nak pergi!
tapi kena sabar dulu..
kena tunggu adik balik cuti matrik dulu baru boleh pergi..
kang kesian dia x dapat rasa..hewhew

maka hari Jumaat lepas aku pun pergi la beli burger bakar ni..
sebelum datang tu ktorg call and order siap-siap..
sebab pengalaman aku beli Rawang Burger Bakar di Wangsa Maju memang org beratur panjang..
sekali.......
sampai sana takde org pun..haha
burger kami pun dah siap dimasak...

ok..jadi marilah kita cuci mata ye!

ni burger valentine's


ni chicken pop

yg ni pulak double riang

ni menu-menu lain yg ada..

siapa-siapa yang belum try Rawang Burger Bakar ni eloklah pergi try sebab rasa dia berbeza dengan burger bakar lain.. (pandangan masing-masing..kalau x kena dengan selera uolls jgn salahkan iolss.hehe)



2 comments:

Cikgu Fikri said...

gituh.. aku tringn nk makan apa ntah yg ada shrimp tu.. tp asik takder jerk..
aku tgk burger bakar abg burn pun cam sedap...huhu :)

Cik Aied said...

fikri: haha..yeke..sian ko.. aah..abg burn tu mcm famous jgk..tp aku x pernah rasa..huhu