I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, November 18, 2010

selamat tinggal program persediaan :)

cuti sekolah dah bermula...
maka dgn itu berakhirlah program persediaan ijazah sarjana muda pendidikan (PPISMP) selama tiga semester...
insyaAllah tahun depan melangkah ke program ijazah sarjana muda pendidikan...
pejam..celik...pejam..celik...dah habis tiga semester...mcm baru je semalam mendaftar...mcm baru je lalui orientasi..macam baru je kenal kawan2 PPISMP 3.06...rupa2nya dah hampir setahun setengah semua tu berlalu...
dulu2 rasa mcm tak boleh terima kehidupan kat sini...
tapi skng ni sikit2 dah bole terima..
alhamdulillah...banyak hikmah cik aied ditempatkan di bumi institut pendidikan guru kampus pendidikan islam ni...
walaupun bukan amek course agama...sikit2 tempias tu ade la...sebab dah mmg budaya kat sini kan...
bak kata pepatah..masuk kandang kambing mengembek masuk kandang kerbau menguak..
masuk kandang harimau?? err...lu pikir la sendiri..haha
ok...kt cni cik aied nk share beberapa gambar sepanjang setahun setengah menuntut ilmu di negeri red giant ini...




semasa menjayakan persembahan human graphic utk Asean School Games 2010


srikandi 06 menjayakan pentomin Bawarella




menonton debat di UPM




i-city shah alam



training olahraga @ kompleks sukan bangi




merdeka ke-53 @ stadium putra bukit jalil


hari kraf kebangsaan




kajian lapangan @ sg.congkak




putrajaya international convention center (PICC)




merdeka ke52 @ parlimen




rekreasi @ pulau pangkor




perkampungan sastera @ kalumpang resort, hulu selangor


ni la sebahagian daripada aktiviti kami sepanjang mengikuti kursus persediaan... gambar2 ni tak tersusun tau...main upload je..hehe...tahun depan mesti lagi banyak aktiviti yang bakal kami sertai cthnye bina insan guru (BIG) dan lain2... belajarnye pun mesti lagi mencabar...maklumla... dah msuk ijazah kan... ape2 pun doakan la supaya kami semua dapat menghabiskan masa selama lagi 4tahun utk program ijazah sarjana muda...dan doakan la supaya kami dapat menjadi guru yang dapat melahirkan modal insan kelas pertama pada masa akan datang!haha..ayat karangan! okay la... nak share tu je... bye!

p/s: to PPISMP 3.06 ...saya sayang kamoo semua! ;)
blog kelas saya cikgu06.blogspot.com


2 comments:

senah jongos~ said...

babai foundation. welcome degree...! ^_^

Cikgu Fikri said...

Huhuhu..
Cemerlanglah entry ko..
hehehee