I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, November 24, 2010

Tag from Datin Zuhaila!

Assalamualaikum..okayh you all..datin aida tengah bosan ni...tadi janji mau call datuk jam 10pm...but sadly to say when i call him,,,he never pick up! datuk dah tidur kot...penat agaknya..takpe la...sempat jgk i bergosip dgn datin zuhaila dan datin nana tadi...husband dorg pun dah tidur... so we all pun tubuhkan la Persatuan Isteri-isteri Bosan...bila dah berpersatuan ni..you all tau jela kan..aktiviti wajib mestilah bergosip! tapi..tapi...malam ni we all gosip pasal resepi tau! haa...you all mesti terkejut kan? maklum lahh..datin2 skng ni busy belajar memasak! nak pikat hati mak mertua la katakan... ingat DATIN FIKRI jer boleh masak ke??haha...ok dah...oleh kerana i agak free dan bosan malam ni..so i pun ber'catwalk'lah di blog2 bloggers yg lain...tiba2 time tgh catwalk kat blog datin zuhaila...ternampak pulak dia tag dkat i...jadinya i pun nk selesaikanlah tag dia ni...

1. Apa benda yang paling penting dalam hidup anda?
keluarga...kawan2......money...bla..bla...

2. Benda terakhir yang anda beli guna duit anda?
2 helai baju muslimah from ilham-muslimah.blogpot.com

3. Di manakah tempat anda akan langsungkan perkahwinan anda dan apakah temanya nanti?
dekat rumah or dewan area2 rumah ni...
tema: biru laut... ala2 biru baju maktab yg plain tu...not baju batik okayh..hehe
plan je...akan datang tak tau la kalo rse nk tukar tema plak kot..hehe

4. Adakah anda sedang bercinta sekarang?
yupsie!

5. Berapa lama anda akan mencintai kekasih anda?
forever (insyaAllah)

6. Di manakah anda selalu jumpa kekasih anda?
di mana saja...
di kelas..di padang...di kafe...
di mana saya berada..di situlah dia selalu ada..hehe

7. Novel/buku/ majalah yang terakhir dibeli?
err...majalah Al-Islam
rasenye la..time tu tgh buat KKP maths..
nak cari graph..haha

8. Siapakah nama penuh anda?
Siti Aida binti Murhazan

9. Antara mak dengan ayah, mana yang anda lebih mesra
both kot...tp mcm more to ibu la...hehe

10.Namakan orang yang anda betul-betul nak jumpa dalam hidup anda?
err...siapa2 je la..huhu

11.Adakah anda basuh baju anda sendiri?
dekat maktab ye...
tapi kat rumah ibu basuh kot guna mesin la..hehe ;)

12.Di manakah tempat yang anda betul-betul nak pergi?
aritu nk pegi kota iskandar...tapi dah pegi...
lagi nak pegi mana2 jela.... =)

13.Pilih salah satu, peluk atau cium?
satu je ke? both can lah ea??hehe

14.Beritahu 3 benda tentang orang yang beri tag.
~ dia masak roti puri tadi
~dia gf encik nuar
~dia classmate cik aied

15.Lima benda yang anda paling disayangi dalam hidup anda?
benda ekh?
means bukan manusia la kan??hehe
1.handfone
2.laptop
3.spec (takde ni..tak terang hidupku)
4. my teddy bear (kiki)


16.Lagu yang anda suka dan selalu dengar?
cintai aku sepenuh hati - anang

17.Bila tarikh lahir dan kat mana korang sambut tahun lepas?
29 April 1991
tahun lepas ea??
kat rumah je kot..coz mse tu blom msok matrik / maktab lagyh..

18.Lima rakan blogger yang anda nak tag.
sesiapa yg dgn rela hati nak buat ;)


4 comments:

zuhailazulkifli said...

tripple like this :)

- datin zuhaila

Cikgu Fikri said...

hahahaaha..
aq ingtkan nama patung ko FIKRI..
tERKEjut Adeq...
hahaahhaha..
kuang asam pggl aq datin..
:)

cik aied said...

fikri...jangan marah aa... hehe ;)

Liyana said...

thanks babe tag aku. konfem aku buat! eh nnt amik award kat blog aku tau :)