I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, November 26, 2010

tag lagi ~ anniversary giveaway!

tag from cik zeera ;)


Syarat2 nak join mudah je:

1. Keutamaan bagi yg jadi followers blog ana...yg takde blog pun boleh jugak jadi follower, just create google akaun je...
sudah..follower ke 546

2. Copy paste banner ni balik dan Letak banner ni kat sidebar korang bagi yang ada blog... yg takde blog korg email je ye..
orite.. :)

3. Tag 2 orang kawan anda
cik nana
cik mira

4. Yang dah join sila letak link kat komen ye.. untuk ana buat terjahan.. takyah wish apa2 pun.. nak wish pun leh gak.. kekeke
baiklah :)

5.Keputusan ana akan umumkan pada hari anniversary ana pada 28nov nanti..

Hadiah2 yg di tawarkan:








Hadiah utama : Size P2-M




Hadiah kedua : Size P2-M

tarikh tutup jam 11.59pm (26 nov)

p/s: happy anniversary kak ana! ;)

1 comment:

Eddy said...

datang nak singgah ajer