I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, December 17, 2010

LRT di Johor??

Assalamualaikum...
tadi cik aied jalan2 singgah2 blog...omputih kata blogwalking...
tiba2 je tgh2 jalan kt blog sorg blogger ni...
ternampak ini...
taktau la kalo cik aied je yg baru tau...kot2 korang sume dah tau...tapi takpe la...tgk je la dulu k...
dah tgk blom blog Panglima Arep tu???
nampak tak apa yg cik aied nampak??
pehh...kalau betul la Johor ada mcm tu...mmg best lah!
mungkin 10tahun akan datang kot siap mende ni...
doa2 la panjang umur untuk tgk johor maju macam KL..hihi




SILA CLICK UTK BESARKAN GAMBAR!

eh..eh..Stesen Damai Jaya pun ada lahh!! rumah saya tuhhh! ngee~~


8 comments:

Hafidzah Hafidz said...

perghh~ hope2 JB maju macam KL..lagi2 fieza skrg study kat UTM skudai..best wooo best heee ;)

cik aied said...

hehe..best kan kalo mcm ni..huhu..btw tq follow ye.. :)

azi nur said...

beshhnyee xsaboo....dulu ade ure2 gak pasal ni...

cik aied said...

hihi..tak sabar kan?? mintak2 la panjang umur lagi time tu..huhu

sekamar rindu said...

salam....

hebat johor..pesat pembangun...:)

follow ur blog...

cik aied said...

sekamar rindu: waalaikummussalam ;)
kan? hebat kan?heheh
thanks follow...nanti sy follow kamoo k.. ;)

Mr.Ix said...

menarik2...walaupn sy bk org johor....hahah....tinggal jejak blogwalking jer

NURUL HIDAYAH said...

wow...:P