I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, December 22, 2010

Pencarian Blogger Peramah 2011

Ahsfantasy24.com kini sedang mencari blog blogger peramah untuk dimuatkan ke dalam listblog blogger peramah sesi 2011. Ayuh membantu ahsfantasy24 untuk mengesan tidak kira blogger lama ataupun baru, asalkan tidak sombong. Saya menjemput semua follower saya dan juga mereka yang tahu tentang pencarian ini menyertainya. Hargai sekiranya anda dijemput untuk menyertai pencarian ini kerana anda juga telah dilihat sebagai seorangblogger yang peramah.

Apa yang perlu anda lakukan selepas dijemput atau ditag?
  1. Copy dan Paste entry ini beserta gambarnya ke dalam blog anda dengan menggunakan tajuk 'Pencarian Blogger Peramah 2011';
  2. Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan blogger anda yang peramah;
  3. Setelah menyiapkan entry tersebut, sila tinggalkan link entry anda di sini >http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html
  4. Tiada paksaan dalam menjadi follower ahsfantasy24.com namun berbesar hati jika ada yang sudi.
So, aku mereka yang bertuah sebab aku merasakan diowang ni peramah adalah:

1. Cik Ainisha

11 comments:

:Cikgu Akim: said...

thnks tagged saya..garu2 kepala..peramah ke saya..hehehhe

Cikgu Fikri said...

wah...
tahniah krn suda join.. :)

cik aied said...

cikgu akim: hhihi...peramah la..huhu
cikgu fikri: hihi..tq tag aku..

geramgaram said...

salm perkenaln...blogwalking..

shanur said...

aku peramah ker? kehkehkeh! :p

cik aied said...

liza:haha..nak menjadikan kau lebih peramah..hihi

Liyana said...

hehe aku peramah ke? *soalan shanoe* thanks tag aku. da buat!

cik aied said...

liyana: kau sangat peramah! hihi...thanks jugak buat ye ;)

shazmonaz said...

owh ok...

shanur said...

liyana! nape soalan awak same!
wakaakak!

aied: hehe pasni aku jadik lebih peramah tauu! weee. eh sory lambat buat, aku busy lately. hehhhe *plan jahat*

cik aied said...

shanur: hihi..bagus! bagus! hihihi...ceh kau busy ape je? buat banner utk team msia ke? nak ltak kt stadium mlm kang?haha