I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, December 21, 2010

SEGMEN JOM BERKENALAN




Segmen daripada blog Cikgu Akim

-Apakah status anda
=status?? status fb ea??hihi...

-Ceritakan tentang diri anda
= umur cik aied tahun ni 19tahun..tahun depan 20 tahun...asal dari johor bahru..anak pertama daripada 2orang adik beradik...sekarang ni belajar dekat Institut Pendidikan Guru Kampus Pendidikan Islam, Bangi, Selangor...major Bahasa Melayu... insyaAllah tahun depan masuk ijazah..dan insyaAllah jugak bakal memegang Ijazah Sarjana Muda Perguruan 4 tahun akan datang... insyaAllah akan jadi cikgu jugak 4 tahun akan datang

-Ceritakan tentang Blog anda(promosi la sikit)..
=blog ni diberi nama Bola Bola Bulat..sebab letak nama tu rasanya dah pernah cerita dekat satu segmen Ben Ashaari...hihi..kalau nak tau sila cari dekat entry2 lepas ye...blog ni ditulis dengan tujuan suka2 saja...kadang2 cerita pasal hidup cik aied..kadang2 cerita pasal berita semasa..macam tu la...hihi

-Apa pandangan anda tentang dunia blog?
=dunia blog dah semakin mendapat tempat dihati pelayar2 internet..ceewahh..hihi...yela..dah makin ramai blogger2 especially dekat malaysia ni kan....rasanya lepas ni lagi ramai nak jadi blogger sejak2 Hanis Zalikha dah jadi famous kalahkan dato' ct sebab blog dia kan..huhu

-Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog..
=kepada rakan2 yang baru nak terjun ke dalam kolam..eh..eh..yang baru nak terjun dalam arena blogging ni,, rajin2 la blogwalking..rajin2 la bertanya kepada orang2 yang berpengalaman tentang dunia blog ni...jangan malu2 mau tanya.hihi

-Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda..
=keunikan? tak tau la..rasanya biasa2 je...

-Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
=sampai dah takde langsung masa utk blogging




7 comments:

NANA NAZIRA.. said...

hihihi.. saya ke??? ahaks...

Cikgu Fikri said...

ARGH!!!!
aku di TAGGED..
masuk ko dh 3 org tag aku wat segmen berkenalan ni..
heeehh...
tq tau..
er..pew blog shanur...
aku klik, kuar blog myra plak..

cik aied said...

nana:awak la..hihi
cikgu fikri: fikri...aku da btolkan blk link tu..

:Cikgu Akim: said...

eauuuuuuuuuuuuuuuuwwwwww..bunyik langau!heheheh..

salam perkenalan..dah letk link blog ni kt sidebar..sudi2lah lawat rakan2 lain!

salam pendidik juga untuk cik aied!

shanur said...

YAYYYY! aied macam menyerah diri je nak suro aku tnya. nanti aku tanya macam macam lg! HAHHA :P

Sepatu Hijau said...

salam


jom ramai-ramai memeriahkannya :)

cik aied said...

cikgu akim: salam perkenalan! tq cikgu akim.. ;)
shanur: buat mende ni! aku tag kat ko!huhu
sepatu hijau: waalaikumussalam...jom2! kasi gegar! hihihi