I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, January 15, 2011

Apa yang Cik Aied nak buat kalau ada duit banyak?

Assalamualaikum 
hari ni hari Sabtu... hari yang bosan..
semua orang dah tak sayang :(
semua orang busy :(

takpe la..Cik Aied nak cerita tentang apa yang Cik Aied nak buat kalau ada duit banyak...
jom tengok!

nak buat bilik macam ni ;)

toilet macam ni.. pehh..cool gila!

kerusi macam ni :)


kereta warna macam ni

Accessories kereta bertemakan bola


jam untuk letak kat meja

seluar tidur! awesome!

contact lense.. hihihi

skin laptop! waa..cantik!

botol air untuk bawak pergi kelas

beg ni boleh bawa pergi kuliah..pergi alamanda pun boleh..hihi

ya ampun! comel banget!!

birthday cake!

jam tangan

selipar bilik...pakai kat dalam kelas pun ok...comel!



ohh indahnya dunia kalau Cik Aied dapat semua benda-benda di atas!

CREDIT TO GOOGLE FOR THE IMAGES!















16 comments:

Putri Cahaya a.k.a MiRa said...

wah!
meriah..sume bola..:D
ank kau pun jd bola nt kang..hihi..
sorry gurau..:)

cik aied said...

MIRA:hihi...kalau anak aku jadi bola aku pengsan..hihi

Daniela said...

fanatik bola!! =)

cik aied said...

daniela: nampaknya begitulah..hihi

Cikgu Fikri said...

wah..
ni entry memujuk en muaz ker aper ni?
mesti nak sowh dia beli semua ni kan?
hahahahahah.....
anyway, yg part TANDAS tu aku mmg tak bole blah...
huhuhuh :)

cik aied said...

cikgu fikri: hihi...eh mana ada! aku plan nak beli sendiri la kalau ada duit banyak... tapi kalau en.muaz nak bagi pun apa salahnya...kecik tapak tangan padang IPIS aku tadahkan...hihi

anamizu said...

sume bola!! comey! ahakkss~~

cik aied said...

anamizu: comel kan? hihi

syazwanizul said...

wah,bestnya klu ada semua ni.
cantek! ^^

EkaWeird said...

bola?? kawin ngan bola je la nampaknye...

cik aied said...

syazwanizul: cantik kan..hihi
ekaweird: agak2 la..xde la smpai nk kwen dgn bola kn..

Shaofie said...

jemput join segmen di blog. mudah je. blog review.

http://shaofie.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi-jom.html

cik aied said...

shaofie: okie..thanks 4 the invitation :)

student said...

adehhh...sume tema bola?

P/s: dah kaya belanja la.. :)

Liyana said...

OOO EMM GEE i like! *gedik*

cik aied said...

student: hihi...belanja? boleh..boleh...lollipop satu ea?hihi
liyana: i like it too! haha