I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, January 14, 2011

Cuti Hujung Minggu

Assalamualaikum!
hai kawan-kawan!
amboi-amboi! berjoget-joget pulak gambar kat atas tu ye..
happy la tu sebab weekend datang lagi...
memang la..siapa yang tak happy masa weekend?
ada ke? kalau ada sila bagitahu Cik Aied...
tapi kadang-kadang weekend bosan jugak kalau tak ada kerja nak buat...
hujung minggu untuk minggu ni Cik Aied rasa sama je kot dengan hujung minggu yang minggu lepas
roommate ajak pergi Mines esok tapi macam malas pulak nak pergi
jadinya Cik Aied jadi suri rumah sepenuh masa la esok... :p
haihh...rasa tak sabar pulak nak tunggu Jumaat 28 Januari...
nak balik rumah!
tapi..tapi...dalam masa yang sama kena buat KKBI BM pulak... =__=
fuhh..semakin sibuk rasanya bila masuk degree ni...
tapi sibuk-sibuk pun still boleh relax lagi sebenarnya...
tak adala sibuk sampai tak sempat makan, tidur dan ber'facebook' dan tak lupa juga ber'blogging'... :p
ok lah...selamat berhujung minggu ya semua orang!





4 comments:

rockinsudu said...

stdy ipg ea? bru masuk degree mmg terasa berat sket. tp lame2 ok la

cik aied said...

rockinsudu: aah..study kt ipg...bru msuk degree...tu la...maybe blom biasa kot...nanti dah lama mesti ok sket..hihi

student said...

jgn lupa buat kkbi...:)

cik aied said...

student: hihi..baiklah ;)