I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, January 31, 2011

Semoga dia selamat

Assalamualaikum!
hye semua!
hari ni lambat sikit Cik Aied online...
tadi pergi meronggeng-ronggeng
ermm... baru kejap tadi ni Cik Aied blogwalking la..melawat blog-blog kawan-kawan...
tiba-tiba ternampak satu entry ni dekat blog ex-schoolmate Cik Aied klik sini
hurmm..rasanya semua orang dah tau kot pasal apa yang berlaku dekat Mesir...
kalau masih belum tahu, silalah google sendiri ye..hihi
Cik Aied ada seorang kawan dekat sana...
dulu masa sekolah rendah kami memang sangat rapat...
sejak masuk sekolah menengah kurang rapat sikit sebab kami masuk sekolah lain-lain..
bila baca blog kawan Cik Aied tadi, tiba-tiba hati Cik Aied rasa sayu pulak..macam mana lah nasib dia sekarang..
mesti keluarga dia risau...
harap-harap dia selamat di sana...
lama dah tak jumpa dia...
hari tu masa cuti raya dia ada balik Malaysia..tapi Cik Aied tak sempat jumpa dia...
harap dapat jumpa dia lagi satu hari nanti..
p/s: harap kau selamat  Nurain Mahfar, kawan-kawan kat sini doakan kau. :)

4 comments:

Tasha said...

amin.... semoga dia selamat

cik aied said...

tasha : ;)

Cikgu Fikri said...

semoga Allah melindungi bumi Mesir..
Amin.......

cik aied said...

fikri: aminn...aku baru dapat news tntg kwn aku tu..alhamdulillah dia selamat :)