I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, February 2, 2011

Ramainya peminat!

Assalamualaikum!
Hye semua!
Cik Aied sedang menikmati waktu cuti sekarang ni... 
korang pun mesti sama jugak kan?
hurmm...tadi Cik Aied terbaca blog Cikgu Fikri..
dia cerita pasal koleksi surat-surat cinta dia masa sekolah dulu...
bertimbun-timbun you! glamour kau Fikri! hehehe
setelah baca entry dia..Cik Aied pun tergerak hati nak selongkar barang-barang lama Cik Aied..
nak lawan Fikri lah kononnya...hihihi
dan hasilnya...
......
........
......
.......
.......
.......
........
.......
........
.......
.........
.......
.......
..........
.......
.......
......

hihihi..ni la koleksi kad raya Cik Aied...
ni semua kawan-kawan yang bagi...
masa sekolah menengah je..sekolah rendah takde pun.. T__T
masa Cik Aied sekolah menengah dulu masa Form 1 sampailah Form 5, kami berpuasa di sekolah..
macam masa sekolah rendah dulu rasanya bulan puasa mesti dah mula cuti sekolah..
ok..oleh sebab kami berpuasa di sekolah atau dalam bahasa saintifiknya bulan puasa mula sebelum cuti sekolah, Cik Aied dan kawan-kawan pun sibuklah bertukar-tukar kad raya...
kebanyakan kad raya ni bukan Cik Aied dapat melalui pos pun, dapat hand-by-hand jer...haha
seronok sangat masa tu! kumpul kad raya banyak-banyak...
tadi Cik Aied kira, jumlah semua sekali kad raya dalam gambar di atas adalah sebanyak 46 keping :)
pada Cik Aied, kira banyak la tu...yela..Cik Aied ni bukan artis nak dapat kad raya banyak-banyak kan...hihi

lepas tu...tengah belek-belek kad raya tu, tba-tiba ternampak kad raya ni...


sebenarnya pelik nampak lambang ni..
ni haa..
haha..sejak bila pulak Cik Aied ada skandal dengan budak Maktab Sultan Abu Bakar atau lebih dikenali sebagai English College (EC) ni??
untuk pengetahuan semua,,, EC ni sekolah lelaki je tau.. 
haa..si Temah tu jangan nak berangan nak belajar kat sini! :p
ok dah!
haha..ok..ok...Cik Aied baru teringat.. ada kisah lucu dengan si pengirim kad ini... tak mau cerita lah :)

kemudian jumpa yang ini pula..
haa...yang ni hand-made punya kad raya tau..
pengirimnya adalah Nur Fasihah binti Ngah Seron ;)
thank you Seha!


semua kad raya tersebut tersimpan rapi di dalam kotak ni...

ok..kemudian Cik Aied selongkar lagi...
kali ini terjumpa ini!

wahhh...rindunya nak pakai tie! 
dulu-dulu Cik Aied suka sangat pakai tie...
yela..masa tu jadi pengawas..so kenalah pakai tie..
nampak macam smart je pakai tie..hihi
sekarang ni memang confirm lah takkan pakai tie lagi..
sebab pakai baju kurung je sekarang..
nak tunggu pakaikan tie dekat husband jer nanti kot....hihihi
opss...tergedik pulak! =__=

ok lah..hujan dah turun pulak..
;)
bye~




8 comments:

NANA NAZIRA.. said...

kihkihkihkih..
kte pon ada..
tp g mana ntah..

cik aied said...

nana: ala..kte bru nk suro awk buat gak..uhuhuhu

Cikgu Fikri said...

wah...
excited plak aku bcer entry ko ni...
siap ada link aku tu..
tq..huhuhuhu..
aku sbnrnyer nk wat psl kad raya tau, tp memikirkan blom raya lg..
maka aku buat lah psl surat..
huhuhuhu..
anyway, canteq kad yg kwn ko buat tu..
huhuhuh :)

cik aied said...

fikri: haha...aku nk wat pasal surat..tp surat aku tak byk mcm surat ko..so aku pun buat la pasal kad raya..hihi

NANA NAZIRA.. said...

kalo nk wat aku kne selongkar barang lme2 lh..
hahahahaha..
ok2..
aku wat..

NANA NAZIRA.. said...

hihihi..
insyaallah.. ;)

pearl jade said...

waaaaaa...sye nk selongkar gakla
surat cinta dr kakak angkat..hehe

cik aied said...

pearl jade: surat cinta dari kakak angkat?? mcm pelik je..huhu