I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, January 2, 2011

WAGs Pemain Malaysia

Assalamualaikum!
hye2...lapar betul cik aied ni...manalah makanan tak sampai2...
sementara tunggu makanan cik aied nak update blog dulu lah!
okay..memandangkan pasukan bola sepak kita baru saja memenangi AFF Suzuki Cup bukan player2 je yang popular...wife n girlfriend dorg pun kena tempias popular tu jugak...
tadi cik aied terbaca dekat Harian Metro...ada cerita pasal ni...
meh klik sini baca (bagi sesiapa yang belum baca la)

amboi2..popular sungguh dorg ni sekarang...mana2 yang dah memang sejak azali popular tu makin bertambah2 populariti dorg...

bila dah popular ni mesti la ramai jugak manusia2 yang hati longkang ni yang tak suka dorg... cik aied ada dgr tentang kewujudan page yang tak suka gf Khairul Fahmi... tapi cik aied tak cari dan x jumpa lagi...

semalam cik aied berkesempatan baca blog gf Khairul Fahmi... ok je cik aied tgk dia tu...takde la gedik2 ke...geli2 ke... pada cik aied normal la org bercinta macam tu kan? ape yang dorg tak suka sgt dekat gf Khairul Fahmi ni cik aied pun tak tau...

biarlah dorg dgn hidup dorg...buat ape nak kacau... sabar jela ye cik aimie harmelia dan yang lain2 yang terkena macam tu jugak...

p/s: dulu cik aied n sorang kwn cik aied pernah jugak berangan nak cari bf footballer! ahaks! tapi itu semua dulu! zaman hingus2 meleleh...hahaha



6 comments:

delarocha said...

harap2 tempias dunia glamer tidak menjatuhkan pemain2 muda kita

cik aied said...

delarocha: harap2 begitu la :)

TEACHER EKIN said...

tengah glamer ni cbuk r sumer org nak korek2 citer...hahaha..yg pentingkan tingkatkan prestasi kurangkan kontroversi!

cik aied said...

teacher ekin: yezza! itu saya setuju! :)

shanur said...

eh aku mcm terasa la. haha.
nasib baik amar rohidan tkde en yg psl ade isteri, gf, haha
ade ke x sebenarnya ni? aku risau nie, ahaah :p

cik aied said...

shanur: hahaha...memang ko patut terasa pun..hihi.. amar aku tak tau la...ade kot..hahahaha...eh aku x sangka ashaari dah kawen...hoho