I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, January 3, 2011

Hari Pertama PISMP

Assalamualaikum :)
hye2 semua!
hari ni hari pertama cik aied memulakan sesi kuliah bagi tahun 2011...
sekarang dah masuk Program Ijazah Sarjana Muda Perguruan atau nama singkatannya PISMP...
tadi just ada perhimpunan n taklimat ringkas pasal program ni je..
lepas tu daftar kolej kediaman...
macam takut pulak rasanya bila dah masuk ijazah ni...
tadi masa taklimat.. ada cerita pasal Pengalaman Berasaskan Sekolah (PBS)...Bina Insan Guru (BIG)...n macam2 lagi la subjek2 yang bakal cik aied dan kawan2 cik aied lalui...


ni la buku program yang cik aied dapat tadi...

dalam buku ni ada cerita pasal semua subjek yang bakal di ambil oleh kami...
tapi...
tapi...
tapi....
cerita pasal course cik aied iaitu course Bahasa Melayu/Pendidikan Jasmani/Pengajian Sosial tak ada!
sebab course ni course baru dekat IPIS ni...batch cik aied first batch major BM kat sini..

huhu..adehh...sejak duduk balik dekat bangi ni asyik lapar jer... =___=

2 comments:

Nur Ardilla Najwa said...

saya Major PJ kat IPIK...jhihihi

cik aied said...

nur ardilla najwa: hai! ;)