I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, June 24, 2011

Minggu Pertama PISMP Semester 2

Assalamualaikum :)
hai hai semua!
 wee~ sekarang ni Cik Aied dah masuk Semester 2 utk Program Ijazah Sarjana Muda Perguruan... 
masuk sem ni ada 7 lagi semester untuk dilalui...grrr...sangatlah lama...
minggu pertama ni tak la busy sangat..tapi turn n tajuk untuk presentation tu dah dapat laa...
result pun dah dapat.. tapi tak secara official lagi...cuma check kat bilik peperiksaan tu je...takut gak kalau ada salah... kalau dah ada hitam putih baru boleh confirm...huhu
kalau ikut result yang dah diberitahu ni alhamdulillah la.. memang jauh lebih baik daripada target Cik Aied...
macam tak percaya pun ada...macam tak logik pun ada...haha...tapi semoga result tu memang betul lah kan... :)

lepas tu..minggu ni sampai akhir bulan Jun ni Cik Aied busy sikit dengan buletin SINAR... nampak macam senang nak buat..tapi nak guna Adobe Indesign tu kalau tak betul-betul boleh sewel jugak la..hihi

lagi..lagi..sem ni Cik Aied jadi AJK untuk subjek Literasi Bahasa Melayu... sem lepas Cik Aied jadi AJK Kebersihan...

lagi..lagi..nak cakap apa eh? tu jela kot.. ngee~ bubye :)




2 comments:

missyaya (: said...

ad 7 sem lagii . ((;
hua3 . incik sinarr ~~
nex week da msuk bulan 7 . huhuk .
my turn ! hua3 ~

cik aied said...

kih3..relax je..cepat2 habis lagi bagus..hehe