I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, June 17, 2011

Myvi baru!

Assalamualaikum :)
Fuh...tepat pukul 12am sekarang...masih tak boleh tidur...biasalah..cuti kan...huhu
Tadi Cik Aied tengok website Perodua... saja-saja usha Myvi baru...baru je dilancarkan malam tadi...
cantik jugak...warna purple cantik!
ngee~ harga pun boleh tahan lah mahal...huhu
kalau Cik Aied la...baik beli kereta mcm Saga FL ke ape...sebabnya Myvi tu keretanya kecik dan comel.. kalau nak bawak barang banyak agak sukar la..
macam tak berbaloi beli mahal-mahal...huhu..kalau tak silap harga Myvi dengan Saga lebih kurang je kot..tapi Saga lebih besar...senang nak bawak barang banyak-banyak...hihi
tu pandangan Cik Aied jela...
tapi apa-apa pun Myvi baru ni memang cantik :)
tak percaya??
jom tengok!


tu dia!
cantik kan?
nak tengok banyak lagi?? pergi click kat link yang Cik Aied bagi kat atas tadi tu..
ok la..bye~

2 comments:

missyaya (: said...

hemox3 . agree !
kita pun suka keta yg besa sket . bole angkut lgi rmai org . hehe . ((:
tapi myvi ni pun looks nice jugak ^^

cik aied said...

missyaya : aah kan...tp takpela..asal ade kereta..haha :)