I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, November 19, 2011

Pizza Hut ~ Happy 17th Birthday

Assalamualaikum!
Selamat hari Sabtu semua!
amboi..musim-musim cuti ni ramai betul yang mendirikan masjid ye...
membuatkan Cik Aied pun rasa nak mendirikan masjid jugak..muahaha..

ok...sebenarnya semalam birthday adik Cik Aied...
birthday yang ke 17.. sekarang ni dia tengah busy dengan SPM..
baru 4 paper kot lepas...ada lagi 5 paper la rasanya..
semoga dia dapat menjawab dengan baik.. aminn :)

memandangkan semalam birthday dia.. dia telah mendapat 2 helai t-shirt sebagai hadiah hari jadi...untunglah kan...haha
hari ni pulak ibu Cik Aied belanja pizza... esok insyaAllah Cik Aied nak dating dengan dia kat KSL City..
nak belanja dia makan kat Seoul Garden...
so kalau teringin nak tengok gambar-gambar di Seoul Garden... nantikan entry seterusnya... insyaAllah :)
tapi hari ni kita tengok gambar-gambar pizza yang kami makan dulu ye...





ok..selamat menonton.. ;p

p/s : tahniah skuad bola sepak Malaysia kerana berjaya melangkah ke final Sukan SEA 2012! 

4 comments:

ZAHIYYATUN said...

nak sikit pizza

cik aied said...

atun : mai2..aku bg alamat..hihi

Cikgu Fikri said...

yg pnjg tu pizza pew namanya?
wah..
untunglah pizza hut delivery.. :)

cik aied said...

fikri : x silap aku nama dia flatbread...bukan pizza...huhu..aku mmg salu delivery je..jarang sgt gi makan kt sana..huhu