I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, December 30, 2011

Kacang Pool :)

Assalamualaikum..
hee~
semalam Cik Aied pergi makan kacang pool kat Medan Selera Larkin..
dah lama teringin nak makan kacang pool...
ingat nak pergi breakfast kat sana semalam..
tapi sebab pagi tu dah kenyang breakfast kat rumah..
Cik Aied dan si dia pun x jadi la breakfast kat situ..

lepas tu tengah hari baru la menjejakkan kaki kat Medan Selera Larkin tersebut..
mula-mula gedik-gedik tak jadi makan kacang pool sebab perut melayu ni kan tengah hari mesti cari nasi..haha
so Cik Aied pun order lah nasi goreng ayam..
tunggu punya tunggu nasi goreng ayam tak siap-siap..
pergi tanya..rupanya makcik tu tak masak lagi...
dushh..terus tak jadi makan kat situ..
Cik Aied pun fikir nak makan apa..
masa tu perut tak berapa lapar sangat la..
sebab dah kenyang minum air..huhu
akhirnya Cik Aied pun pergi la gerai Kacang Pool Haji..
order kacang pool..
alhamdulillah..kenyang makan.. ;)
nampaknya semalam memang dah dijodohkan dengan kacang pool kot..hihi
ok.. mari kita tengok gambar yang tak seberapa..







3 comments:

Cikgu Fikri said...

sedap ker weh...
tetiba aku trbygkn medan selera terminal larkin..
uhuhuhuh :)

Cik Aied said...

fikri : eh..ni bukan medan selera terminal bas larkin tu.. ni kat sebelah balai bomba..sedap...tapi kalau buat sendiri kat rumah lagi puas makan.. sbb boleh makan banyak2.. tapi aku suka roti dia..lembut..pastu rasa marjerin tu..mmg best la..

akubersamaCahya said...

mmg sedap!!! best sgt3