I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, January 7, 2012

New Semester!

Assalamualaikum...
hai..hai..sebenarnya Cik Aied malas nak update blog ni..
tak tau la kenapa..tapi balik maktab memang malas sangat nak update blog..
betul kata si Fikri tu haa.. :)

okay.. minggu ni merupakan minggu pertama mengharungi semester baru iaitu semester 3..
sem ni dapat satu lagi subjek minor dan subjek yang bertuah adalah subjek Pendidikan Sivik dan Kewarganegaraan..
maka lengkaplah ketiga-tiga subjek yang diambil iaitu Bahasa Melayu / Pendidikan Jasmani / Pendidikan Sivik dan Kewarganegaraan..

jadual sem ni nampak macam tak padat sangat..tapi sebenarnya padat...haha..pening..pening..
sem ni ada unit beruniform...
unit beruniform yg bertuah yang Cik Aied dan gugurlz 06 dapat ialah PBSM..
kena lah beli uniform PBSM tak lama lagi..
lepas tu sem ni ada jugak belajar subjek Anatomi dan Fisiologi..
okay...belajar subjek tu rasa macam kembali ke zaman sekolah time belajar Biology dulu!
walaupun agak sukar..tapi cambest jugak la sebab boleh feeling2 amek medic kan..kah3..gila perasan kau ni!

sem ni jugak kena bertungkus-lumus cari rumah sewa.. sebabnya start sem 4 dah kena merempat kat luar.. asrama dah overload..hahaha..
jadi kena la call owner tu..call owner ni dengan kawan-kawan.. rasa macam dah besar pulak nak duduk rumah sewa bagai ni... tapi seronok jugak..dapat pengalaman baru..semoga segalanya dipermudahkan :)

tak banyak sangat la yang nak diceritakan untuk minggu pertama sem 3 ni.. semuanya baik-baik saje.. gembira dapat jumpa kawan-kawan setelah sebulan lebih bercuti.. macam-macam story ada.. memang x pernah yang senyap la kelas tu.. gelagat masing-masing yang gila tu makin la membuatkan Cik Aied menjadi gila..heheh

erm..ok lah! kalau tiba-tiba mood rajin datang lagi Cik Aied update lagi ye! ;)




3 comments:

-sshi- said...

you do belajar anatomy n fisio?
haha good2 ;)

Cik Aied said...

bella ; haha...aah..utk pendidikan jasmani..heee...mcm doktor kan?? kah3.. ;)

Cikgu Fikri said...

very feeling doctor.. huuhhh :)