I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, March 16, 2012

Restoran Malam Indah Selalu @ Kg.Senibong

Assalamualaikum..  :)
Alhamdulillah...
akhirnya sampai juga di Kg.Senibong, Permas Jaya ni untuk dinner dengan family..
kenyang..
makanan pun boleh tahan sedap...
harga berpatutan..
makan 4orang tak sampai RM100 pun..
ada beberapa pilihan restoran kat sini..
tapi kami pilih Restoran Malam Indah Selalu..
sebab adik pernah makan kat sini dulu..
dia kata sedap... so kami pun ikut je la..huhu
erm..erm...ermm...
hee~ tu je la nak cakap...
sila la tengok gambar2 di bawah ni
bye~










5 comments:

Cikgu Fikri said...

sinca?????
sedap!!!!
aku suka tgk gmbr 1st tu..
nice... :)

Cikgu Fikri said...

tetiba rasa nak main tag2 plak..
sesaja jerk..
takde paksaan mahupun adegan tarik2 rambut pun..
huhuhuh

http://cikgufiq.blogspot.com/2012/03/bcr-kontest-2-how-i-met-bcr.html

Cik Aied said...

sinca?? haha.. tq 4 the tag.. klo rajin aku join..hehe

Gerard Way said...

wah..sedapnye makanan disitu....

Papa-NtiQ said...

hello bola2 bulat (erksss lain macam jer nick?)...saya selalu pegi makan kat sini ngan famili tapi baru jer masukkan pics dalam blog masa pegi weekend lepas. Senang2 tu singgah la yer www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal tempat makan best di restoren2 area JOHOR....entri lain tempat pun ada cam melaka, KL, Shah Alam....topik makan 100% hehe
Kalu sudi follow yer TQ bebanyak!!