I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, November 21, 2012

Durian Crepe

Assalamualaikum
Setelah sekian lama dok meng'usha' durian crepe ni kat Facebook dan blog-blog bersama Cik Nana Nazira..
akhirnya beberapa hari yang lepas aku telah tertewas juga...
makanya aku cuba membuat durian crepe ini berdasarkan beberapa resepi yang dijadikan panduan...
meh2..tengok gambar..
sorry lah kalau macam comot dan hampeh sikit sebab aku kan amatur.. kikiki





boleh tahan sedap durian crepe ni..
kalau aku yang bukan penggemar durian pun kata sedap..
orang-orang yang kipas-susah-mati durian mesti kata sedap jugak..hehe



6 comments:

Cikgu Fikri said...

wah..
aq baru plan nak beli kt kedai..
nk wat malas, malas nak main lipat2..
huhhuhu.
tp, tgk cm senang jerk..
ko goreng tepung kuning tu, tak nak bg dia hangus cmner ek?

Cik Aied said...

haha..mendenye mmg simple je.. bahan pun simple.. tapi leceh sket sbb nk kne goreng tepung tu satu2...then msukkan inti durian n whipping creme pulak...pastu lipat2 lagi..huhu..

tepung tu goreng sebelah je.. jgn terbalikkan..

Putri Cahaya / Putri NAJ said...

hritu aku dh try mkn..sedap~
tp sbb aku x brape suke krim tu, jd bole la nk mkn kn sbb ade rse cmpur durian kan..haha :D

A'isyah As Siddiqah said...

nak sikit. =..=

A'isyah As Siddiqah said...

woaaa!! nak sikit! T.T

seonsaengnim said...

iteww teringin nak makan dia !
Hahaha . tapi itew ada instinct inti dia lebih kurang cm rase inti duren-duren big apple ! Hehe . mmg cnfirm sedap.