I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, November 27, 2013

I'm back!

assalamualaikum!
okay..lama gila tinggal blog ni..
bersarang..berhantu dah macam Villa Nabila dah ni..
hari tu ada terfikir nak delete je blog ni..sebab macam tak tau nak cerita mende kat sini dah..tapi tak delete2 jugak..haha
sekarang ni tengah cuti sem..dari insyaAllah next year masuk sem 7..kalau lulus semua subjek la kan..kalau tak repeat laa..ape lagi..duhh..semoga tidak la yee..

insyaAllah next year dah jadi student tahun akhir.. tak sabar rasanya walaupun terpaksa harungi praktikum selama 3 bulan dan internship sebulan... biarlah berlalu dengan pantas.. tak sabar sangat nak habis ni..
bak kata kawan-kawan aku..belajar 5tahun setengah.. dah macam nak jadi doktor.. tapi posting tak tentu lagi..duhhh.. T_T

cuti ni kerjanya online je.. tengok tu..tengok ni.. cari idea...lepas tu bila dah banyak sangat jadi pening kepala..bila dah pening kepala terus decide malas nak fikir.. nanti bila sampai masa apa yg terfikir kat kepala yg tu lah yg dipilih.. tapi nanti esok lusa fikir balik... muahaha.. masalah negara betul!

haaa...last week iols pergi wedding kawan iols masa tadika.. lama gila tak jumpa.. 16 tahun kauu.. tapi dulu2 weolss romantik sangatttt... tulis2 surat, balas2 kad raya... so sweeeett kanss? hahaha.. tup2 jumpa sekali lagi time kahwin... dahsyat jugak la.. dia pun terkejut kot tengok iolss datang.. mak dia lagi eksaited... siap peluk cium iols lagi..hahaha.. entah bila dapat jumpa lagi agaknya.. next year kot..hihihi


ok dah..otak jammed!
bui bui~


2 comments:

A'isyah As Siddiqah said...

kenapa u busy? cerita la hihi

Cik Aied said...

ika... grrrrrrrrr..haha