I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, December 19, 2010

Award Blogger Cemerlang!

'Create


Kalau yang Rajin sikit bolehlah jawab 3 soalan ni k!
1)Apa pandangan anda tentang blog Catatan Loqman Hakim?
Menarik! First time jumpa blog yang ada 2 shout box...lepas tu blog ni hitam menawan dan kemas! well macam Rain cakap la kan... hitam nampak kemas...hihi

2)Boleh ceritakan sikit pasal blog anda(Jangan lebih 100 pp)
Blog ni namanya Bola Bola Bulat...lagi..taktau nak cakap ape...huhu

3)Tujuan utama anda berblog?
Blog Bola Bola Bulat ni takde apa2 motif pon...sekadar suka2 dan mengisi masa lapang terutamanya waktu2 cuti macam sekarang ni..lagi..tujuan blog ni adalah untuk mencari ramai kawan2 n bertukar2 idea dengan blogger2 lain

p/s: thanks a lot encik loqman hakim


4 comments:

:Cikgu Akim: said...

hu3..terharu bc entry ni..thnks..salam perkenalan~

cik aied said...

cikgu akim: huhu..salam perkenalan :)

Cikgu Fikri said...

wah...
ader orang tu dpt award..
tahniah :)

cik aied said...

fikri: hihihi