I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, December 21, 2010

kenal diri jawapannya di hati

Cik Aied di tag oleh Cik Ainisha...

1. oke copy dan paste pic kat ats nie... buat tajuk entri kenali diri jawapannya di hati.

2. anda dikehendaki menjawab soalan ini.
-siapakah nama anda yang sebenar.?(maknanya)
>menurut Kamus Dewan Edisi Ke-4 makna nama cik aied ialah...hihi... aida=keberuntungan
yay! untungnya saya!hihihi

-pernah x anda jatuh cinta?(ceritakan sikit)
>pernah...cerita? huhu..malas la...

-apakah yang anda cintai buat pertama kali nya.?
>pertama kali..cinta kepada-Nya...lagi2 ibu bapa...lagi2...ape2 jela..hihi

-sukakah anda dengan kelebihan yang ada pada diri?(nyatakan knp)
>kelebihan?? setakat ni taktau lagi apa kelebihan cik aied...kuat makan n kuat tidur tu kelebihan tak?? ;p

-pernah x anda menangis dalam kesedihan? apa yang anda lakukan.?
>tipu la kalau tak pernah...buat ape kalau sedih? erm..pujuk diri sendiri..katakan yg setiap apa yang berlaku tu ada hikmah disebaliknya...insyaAllah lepas tu kurang la sikit sedih... :)

-sekiranya anda dalam kegembiraan... apakah yang anda akn ingt untuk ucapkan..?
>Alhamdulillah! Yes! Yes!


3. pas dah wat entri ni tagged kepada 3 org rakan anda..
4. link kan entri anda ke blog ini..dekat post comment bwh ni ye... nti sy dtg lawat :)

3 comments:

cik ainisha said...

salam ukhuwah aied :)
tq bub sudi menjawab tagged ni n sudi mmbri sy pluang tuk mengenali kamu..
bgus jwpn anda..
cintakn NYA itu hebat.. dengan izinnya kamu mnyntai en.chenta hati :) btw jge diri,iman,amal :)

cik aied said...

cik ainisha: thanks a lot ;)

Sepatu Hijau said...

salam

terima kasih

maaf lewat. dah ambil dah :D