I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, December 24, 2010

Kadang-kadang...

Assalamualaikum...
Ini last entry sebelum cik aied ke Kota Singa...jangan rindu ya...sunday i'll be back!hihi..
masalahnya ada ke orang yang nak rindu...
hurmm...berbalik pada topik kadang-kadang...
cik aied nak merepek kejap...tak selalu pun cik aied merepek...kadang-kadang je kan??huhu
just wanna share a few things yang kadang-kadang je berlaku dalam hidup kita..
okay mari mulakan...
kadang-kadang orang tak faham apa yang kita rasa
kadang-kadang orang marah kita tak tentu pasal
kadang-kadang orang buat benda kecil jadi besar
kadang-kadang kita sendiri tak faham orang yang kita rasa kita cukup faham
kadang-kadang orang boleh membuatkan kita jadi sedih tiba-tiba
kadang-kadang kita rasa kita betul tapi sebenarnya tidak
kadang-kadang kita asyik salahkan orang tapi kita tak sedar yang sebenarnya kita pun salah juga
kadang-kadang cik aied pun x tau apa yg cik aied sedang merepek ni...
banyak lagi perkara yang berlaku kadang-kadang...omputih kata rarely...betul tak...?? maklumlah..MUET tak terer...
tapi ada satu je yang sentiasa ada untuk kita...bukan kadang-kadang... :)



6 comments:

lynn angel said...

yap.. ada satu je yang selalu ada.. :) nice entry..

cik aied said...

lynn angel : kan? :)

Cikgu Fikri said...

wah..
ko ni asik g sgapore jerk..
xmuak ker?
huhhuhh..
er, bli kan aku cendrakaki tau..
huhuhh :)

Liyana said...

aku pon selalu jugak mengalami :) aku nak oleh-oleh dari singapura tau haha :D

shanur said...

aku rasa cm tak paham la. heee

cik aied said...

fikri: cendrakaki blom ade jual kt sana...hihi

liyana: huhu..sabar jela kan? aku nk bwkkan patung singa yang besar tu utk ko..tapi tak larat nk angkat...hihi

shanur: takpe la..lupakan jela..hihi