I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, December 24, 2010

Siapa lagi kacak?

Assalamualaikum..hihi
selamat malam...eh..salah2...selamat pagi semua...hihi
okayh..berkenaan tajuk di atas...
sekarang ni cik aied sedang meminati dua orang jejaka kacak ini...



ok..first sekali..
Mohd Muslim Ahmad
Pemain Bola Sepak Malaysia
Jersi no24
Tarikh Lahir 25 April 1989
mula minat dia ni dah lama dah..sejak kecik..hihi..ok tipu! mula minat dah lama..tapi sekarang ni asyik tgk dia dekat tv..tak kira la time game or time training yang tv3 selalu tunjuk dekat berita tu kan... bila dah selalu tgk dia..jadinya mcm dah jatuh hati..opsss...ampun..ampun...ni jatuh hati lain..hihi..nampak dia sangat kacak di atas padang...berpeluh2..berlari2... kacak! kacak!hihi
ok..mari kita lihat calon bertuah yang kedua...

baiklah tuan-tuan dan puan-puan...
ada tak sesiapa yang tak kenal dia ni?? sila sengih ye...
ini lah Hero Remaja kita..
Kamal Adli
nama penuh Ahmad Kamal Ahmad Adli
Asal Pekan,Pahang
Tinggi 180cm... woot..woot.
erm..dulu2 takde la minat sangat pun dia ni...pandang pun sebelah mata je..tu pun bukak separuh je matanya...hihi..tiba2 bila tgk cerita Seribu Kali Cinta kt tv3 yg baru abes semalam tu cik aied terus macam terminat kat dia..diulangi..ter ye..itu maknanya tak sengaja...hihi...mungkin sebab watak dia yang cool dan penyabar dalam cerita tu..atau mungkin dia sememangnya kacak bergaya seperti yang anda semua boleh lihat di dalam gambar?? itu yang menjadi persoalannya.. ;p
baiklah..jadinya tujuan cik aied menulis entry ni pada pagi2 buta ni sebab cik aied nak tanya dekat korg..especially blogger2 perempuan la...yang half perempuan takmau ok..hihi...so..cik aied nak tanya..siapakah lelaki (pelakon,penyanyi,ahli sukan,ahli muzik, majistret dan apa2 saja) yang korg rasa kacak? sila tinggalkan komen ye.. thanks a lot ;)

SEMUA MAKLUMAT DAN GAMBAR DARI GOOGLE

11 comments:

Cikgu Fikri said...

AKU SEDANG TERBAYANGKAN aper akan jd klu muaz bacer,..
muahahaaha..
eh, dh tau psl aper yg hangat kt dunia blog skrg ni?
psl ju...
cuba tgk kt blog ni..
tergelak2 aku..


http://www.sembangkosong.com/2010/12/special-entri-utk-ju-anti-blog-sembang.html

Zara Affendi said...

Mestilah yg num 2.. hehe.

atiEnabErn said...

dua2 comel + kacak + hensem !! ha3 ..

A.D.A.M. said...

lawak la pulak. Yg bawah nmpk smart! :P

TEACHER EKIN said...

uikzz..aq plh safiq rahim o fadhli shas r...
ahakZZ~~
p/s fadhli shas owg JB..
bangga mak,nokk...
hahhaa

cik aied said...

fikri:haha..sape la ju tu..hihi...
zara: ;)
atienabern: hihi...
A.D.A.M : :p
cken: hihi...aah kan..fadhli shas org jb! die dok mane ar..tak penah npk pun kt jb ni...waakaka

lynn angel said...

saya pilih KAMAL ADLI!!! dia sgt kacak.. dan sgt sweet!!!!

*pengsan kejap sebab terlebih excited*

OK, dah bangun.. comel kan dia dalam cite Seribu Kali Cinta.. Hehe...

Ehem, pasal soalan yang last tu, boleh tak saya nak jawab MAWI?? hehe... :)

misz sheyla said...

2 2 tak berkenan..kite ag suke ngan dato' sms..dari zaman blum jadi org angkasa ag..peh tu minat ngan aaaa.....emmmm.....ermmmm...hurmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...alaaa tak ingat da minat sape.... len kali la gitaw

cik aied said...

lynn angel: hihi...mawi??err..pun bole la..haha...
misz sheyla: hihi..dato' sms da kawen...tak bole kacau..hahaha

shanur said...

aku prefer abg muslim yawww <3
wakakaka!

tapi pada aku yg forever handsome AWAL ASHAARI ! ohh sgt cintaaaaaa, hehehe

cik aied said...

shanur: haha..ye aku tau ko mmg tak abes2 dgn awal...hihi