I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, January 24, 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

Assalamualaikum! 
Selamat hari Isnin semua!
Tadi Cik Aied berjalan-jalan di blog Cik Mira
Tiba-tiba je nampak Cik Aied di tag
Jadi sekarang ni Cik Aied nak buat apa?
Nak menyelesaikan tag la..apa lagi.. =__=
haha

sila klik sini untuk lihat syarat-syarat contest

baiklah...ayuh kita lihat gambar bertuah yang Cik Aied pertandingkan!
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
tadaaaa.....

manusia di dalam gambar adalah adik Cik Aied
gambar ini diambil pada tahun 2010 di City Square Johor Bahru
Photographernya sudah tentu lah Cik Aied :)


hurmm..hurm...kalau Cik Aied menang contest ni Cik Aied nak bawa family Cik Aied pergi makan steamboat!
 ;)

dan manusia-manusia yang bertuah untuk di tag adalah:


cepat-cepat! tarikh tutup penyertaan adalah pada 1 Mac 2011

6 comments:

Liyana said...

yeah join jugak! cantik doh gambar kau, aku tergugat da ni hahaha :D

apisv2 said...

ngape xdisepak bola tuh?
hehe...gudluck;D

cik aied said...

liyana: haha...mne ade cantik..huhu
apisv2: hahaha...selalu dah sepak..kalini nk angkat plak..huhu

cikgu ainura said...

gud luck...xde pic lawa2 la .. t ada masa, saya join k.. thkz addd

cik aied said...

cikgu ainura: hihi...tq..ok...join la kalau ada masa ye ;)

siti fatimah said...

salam..hye.tq join ye :) good luck