I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, January 3, 2011

Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway

Assalamualaikum! hihi...
alhamdulillah..cik aied dah kenyang...baru lepas makan nasi goreng kampung...hehehe
lepas tu tengok2 blog tiba2 di tag oleh Cikgu Hidayah

nak tau lebih lanjut pasal contest ni..sila klik sini

SYARAT-SYARAT:
1. mesti jadi follower
2. buat entry bertajuk Izamir Ridzwan Pendrive Giveaway dan link ke entry contest tu...
3. letak poster kat atas tu kat entry dan sidebar..linkkan sekali
4. tag 4 orang
5. Tinggal kat link dekat entry contest tu


##Spesifikasi hadiah :
  • Kingston Data Traveler 101 G2 ( IR akan gantikan dengan latest model, kalau keluar baru laa)
  • Berkapasiti 4GB setiap satu
  • 4 Pemenang.. Pemenang akan ditentukan melalui Random.org... Ala-ala macam cabutan bertuah gitu..
Selamat Berjaya..!!!


3 comments:

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] said...

hehe..shekechik da join da..
kat http://blog-contestku.blogspot.com/

k-artz chasez said...

wargh thanks2... akan disahuti kmudian...

cik aied said...

shekechik: hehe...tq join :)
k-artz chasez: u r welcome