I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, August 21, 2011

spicy chicken mc deluxe, new york cheese cake, say cheese, donutella

assalamualaikum..
hee~
pelik pulak..
time assignment tengah banyak ni rasa rajin pulak nak update blog...
padahal update seciput je pun..tapi kira update lah kan...hihi
saja nak merepek sekejap..
Jumaat hari tu Cik Aied dan kawan-kawan berbuka di Alamanda...
berbuka kat mcd je.. sebab kawan-kawan Cik Aied mengidam nak makan mcd...haha
so menu biasa yang Cik Aied ambil adalah Spicy Chicken McDeluxe... large ye.. sebab nak dapat serbuk BBQ shaker tuh..muahaha...
ramai sangat manusia berbuka kat mcd hari tu...nasib baik ada tempat lagi untuk kami yang comel-comel belaka ni..hehe
eh..ni bukan Cik Aied makan sorang tau! ni termasuk Cik Mira n Cik Wiwie punya makanan..hihi

lepas berbuka dan solat Maghrib kami pun berjalan-jalan lah dekat Alamanda tu..
jumpa jam Adidas yang sangat cantik ok! tapi ada satu je jam tu..dan satu warna jugak.. :(

before balik...
Cik Aied singgah Secret Recipe..beli New York Cheese Cake
dan singgah Big Apple beli Say Cheese dan Donutella... 
(sejak kecik teringin nak makan..hehe)
Cik Aied punya donut yang couple tu je.. yang triple tu Cik Mira punya..hehe


p/s: bila balik bilik..makan sampai rasa nak pengsan..sebab kenyang sangat...muahaha


1 comment:

Cikgu Fikri said...

MLETOP................