I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, August 18, 2011

Warung Dusun-Gearbox, Bandar Baru Bangi

Assalamualaikum :)
hye..dua hari lepas Cik Aied bersama kawan-kawan sekelas berbuka puasa bersama..
destinasi pilihan adalah Warung Dusun - Gearbox dekat area Bangi ni je..
Cik Aied makan nasi goreng cili padi dan telur bungkus je.. dengan air tembikai n oren...haha..gelojoh minum air..hehe
pada pandangan Cik Aied makanan kat situ biasa-biasa je...
tapi Cik Aied tak try la pulak sup gearbox dia kan...
mungkin la sedap kot sebab tu menu special kat situ...
kalau bagi markah...Cik Aied bagi 5/10 je kot...
ok lah..jom tengok sikit gambar...
p/s: sorry la gambar tak cantik sebab pakai hp murah je kan...hihi

credit to google






2 comments:

Cikgu Fikri said...

takder gambar i pun..huhuuu :)

cik aied said...

fikri : haha..mmg aku nk letak gmbr makanan je..hihi