I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, December 16, 2012

Baskin Robbins Ice Cream Cake

assalamualaikum!
alhamdulillah.. result semester 4 telah diumumkan.. 
alhamdulillah.. lulus dan meneruskan pengajian..next January masuk semester 5.. akan mula berpraktikum selama sebulan pada bulan April 2013
dan alhamdulillah jugak sebab cita-cita sejak kecil nak makan ice cream cake di Baskin Robbins telah tercapai..huk3
haihh..memang tinggal impian jela nak kurus kalau macam ni gayanya kan.. T_T




3 comments:

Cikgu Fikri said...

bole beli one slice ae?
aku ingtkan tak bole?
berapa hengget?
wah..aku dah tahu result ko..
tahniah yer....
mantap!!!!!!!!!! :)

Cikgu Fikri said...

bole beli one slice ae?
aku ingtkan tak bole?
berapa hengget?
wah..aku dah tahu result ko..
tahniah yer....
mantap!!!!!!!!!! :)

Cik Aied said...

fikri..boleh2.. dulu pun aku ingt x boleh..kalau kne beli whole cake mmg x mampu la..haha..one slice rm13.50
huhu..tq nok.. tahniah jgk..result ko pun mantap.. :)